Post by neuklinviaprospue on Feb 17, 2022 14:57:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше очок ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
Сама гра нормальна,но граєш,граєш потім ложишся спати і потім утром все заново
Класс, но багато закрито! исправте плиззз
Ця гра весела, але важко перемогти інших, якщо ви не продовжуєте виконувати інші завдання, які можете виконувати навіть після того, як 3 виконані
Я думаю, що це дійсно добре, і це дійсно весело на початку, а потім це починає народжуватися, нудно і нудно, а потім, коли ти просто видаляєш це, і ти думаєш ні, ні, я не хочу це видаляти, а потім ти це насправді дуже весело, я не знаю, як мені ЦЕ набридло, а потім ти знову видалив, як о мій Боже
Суууупер просто клас перекладу: SUUUUPEER IT GAME NISE
4 зірки бо реклама а так норм
Мені дуже подобається ця ігра але закриті дві картинки
Stumble Guys: Multiplayer Royale Action qagi
Це хороший спосіб привернути увагу маленьких дітей, але для дітей мого віку, ну, ми починаємо придиратися до всього, як-от графіка, одяг, макіяж, нереалістичність, чи знаєте ви, що преформери носять лише підводку, маску та помаду, тому що піт зіпсує макіяж? А балерини носять тонкі або короткі рукави, тому що пітніють, у хіп-хопі ви знімаєте светр або зав'язуєте його на талії, щоб знову не потіти, це нереально і має багато замкнених речей і доповнень
бомба
Я думаю, що ця гра чудова!! Але є одна річ, яка мені в ній не подобається. Це те, що майже за все доводиться платити. Ви також повинні отримати VIP, щоб отримати всі хороші речі. Але в цій грі/додатку мені подобається те, що зачіски гарні, одяг і персонажі. Ось як я думаю про цю гру/програму. Сподіваюся, вам сподобався мій додаток у цій програмі, якщо вам сподобався, будь ласка, скажіть, що мій огляд хороший. Інший мудрець і був мною взагалі.
Хороша гра та все. Але є дві речі, які я ненавиджу в ній: 1. Майже всі міні-ігри заблоковані, і це не весело, коли майже все заблоковано. 2. Я дуже ненавидів, що сторона балету перемагає. Немає жодного дня, щоб хіп-хоп перемагав. Я дуже сподіваюся, що ви зможете вирішити цю проблему для кращого ігрового процесу та для задоволення всіх. Дякую.
Gara: balletto contro hip hop Casual xmvu
ця гра така крута і приголомшлива, єдина погана річ, що було так багато реклами, але крім того, це була хороша гра, мені вона сподобалася
Причина, чому я поставив йому 4 зірки, полягає в тому, що ви повинні дивитися відеоролики для БАГАТО речей, але крім цього мені це подобається!
Відкрите все
Ця гра дивна і безглузда, я сподіваюся, хто її зробив, тому що вона завжди повторюється знову і знову, я ніколи не встановлю ігри Coco знову, якщо хтось створив кульгаву гру, ви ніколи не зробите її знову не так, як Outfit7 limited, я люблю outfit7 обмежив ці ігри, які вони зроблені дивовижні та чудові колись!! #nococo
Мені сподобалася ця гра, але причина, чому я поставив цій грі 4 зірки, полягає в тому, що через деякий час вона стає дійсно нудною, і багато місць заблоковано, і за них потрібно платити. Але гра також дуже хороша, ви можете виконувати солодкі танцювальні рухи, і одяг чудовий, але деякий з одягу якось невідповідний, тому що є короткі безрукавки, а деякі вбрання показують багато шкіри дівчат і є дуже короткі шорти та Якось дивно, що багато людей є комп’ютерами, а реальних людей немає 🎭
Це дуже класна гра але жаль ,що там найцікавіше закрите.
Це дуже гарна гра, просто дуже сподобалася..😍, графіка дуже гарна, але з волосся після стрижки шампунь зовсім не видаляється, але це дуже приємно, тому я ставлю цій грі 4 зірки
Це дуже гарна гра. У моїй родині моя сестра, брат і двоюрідні брати також грають у цю гру на моєму телефоні. Це дуже цікава гра. Я дуже люблю цю гру.😘😘..........
Не так багато робити. Немає в чому покращитися, і якщо ви хочете стати кращим, ви повинні за це заплатити. Загалом хороша гра.
Ця гра прикольна
Гра чудова, і я люблю її 😍😍, але все заблоковано, тому ми не можемо просто грати в одному одязі, тому будь ласка, розблокуйте всі предмети, якщо це можливо 😊😇
Трі ⭐🌟🌠Томущого спочику зависало а так клас рекомендую класна гра 💋💋💋💋💋💋💋🖖🖖🖖🤘✌️✌🏿👍👍👍👍🎠🕌🎠🕌💋
Фууууууу
Це весела гра, яка мені подобається, що ви можете створити свій власний образ двох партнерів і битися з іншими, це весела гра.
це чудова програма, єдина проблема, яка в мене була, полягає в тому, що вся реклама постійно з’являлася нізвідки
Ця програма буквально сміття, завдяки якій ви можете використовувати лише 3 речі без необхідності платити за предмети! Чесно кажучи, якість не найкраща, я не рекомендую її, проте перші 5 секунд вона була не погана
Encuentro: Ballet vs Hip Hop Casual ruvp
Я не можу добре грати на ноутбуці, і мені не подобається, що ви не можете налаштувати NPC, які танцюють позаду вас.
ダンスクラッシュ:バレエVSヒップホップ ミニゲーム vks
Мені це подобається, але роблю всі елементи безкоштовними, і є багато реклами, але я думаю, це чудово
💔
Добре, але так багато реклами